Mitt finaste bälte

Det finns så mycket snyggt att bära runt midjan, det måste inte vara klassiska skärp med spännen för att vara stilrent och snyggt. Allt från ett tvinnat lädersnöre till mer påkostade bälten kan bli pricken över i när du vill göra en snygg entré in i någons liv. För visst är det sant att kläderna inte bara är till för att dölja det som inte borde synas eller för att framhäva det som syns under. Nej, kläder är också till för att poängtera personlighet och temperament.

Då är färgerna viktiga, hur kläderna är skurna men också vilka detaljer som tillförs utanpå kläderna. Då menar jag till exempel bälten och allt annat som kan sätta fokus på den smala midjan. Om midjan inte är så smal just nu går det ju bra att ha ett bälte som sitter lite löst hängande över höfterna. Det brukar bli snyggt.

Mitt finaste bälte är ett bälte som leder tankarna till en medeltida prinsessas bälte. Det är elastiskt och sitter helt tätt runt midjan. Dess gyllene ovaler i metall ser ut som hamrat guld. Det är verkligen vackert, men passar inte till allt. Men till min röda långklänning i blank siden passar den fantastiskt fint. Då är guldbältet som pricken över i.