Skor som accessoarer

Självklart behöver vi ha skor i alla väder, men skor ska helst också matcha klädvalet. Det är i alla fall lyckat när de passar ihop på ett bra sätt. Många människor har i och för sig problem med fötterna och framför allt problem med att hitta skor som är bekväma. Det ska man inte glömma bort. Har man inga problem med att hitta bekväma skor är det ju självklart väldigt fint om skorna är snygga tillsammans med resten av kläderna.

Joggingskor är helt klart bästa valet för många eftersom man kan köpa skor med jättebra stötdämpning till exempel. Då kan det kännas lite påfrestande att byta till skor med tunn sula eftersom man känner den hårda asfalten eller gruset under skorna när man går. Såna skor kan man kalla ping-pong-skor för att man måste studsa fram för att inte känna underlaget under fötterna genom sulorna.

Fina fötter

Ibland måste det vara väldigt bra att gå barfota på en sandstrand eller på en gräsmatta som är kortklippt och fin. Det är säkert nyttigt för fötterna, men det kan vara nyttigt att gå på annat underlag också. I alla fall ibland. En hel del naturfolk går alltid barfota och deras fötter och fotsulor ser fantastiska ut. Det är säkert bra att gå barfota om underlaget är jämt och bra. På asfalt blir det nog för varmt och stekhett en sommardag. Vissa somrar är det så varmt att man kan steka ägg på asfalten om man vill. Det vill man ju inte gå på så klart. Skor som skydd för fötterna är troligen det bästa, men det hindrar ju inte att skorna är snygga och passar ihop med resten av klädseln.