Tjäna extra pengar snabbt

Jag är säker på att nästan alla någon gång har googlat “tjäna pengar snabbt” eller “snabb extrainkomst” och liknande. Det är ingenting att skämmas över och vi alla har olika anledningar till att behöva få in lite extra pengar. För vissa handlar det om att man hamnat i en akut situation där pengarna måste komma in genast. Andra är bara förutseende och har insett hur bra det kan vara att ha en passiv inkomst vid sidan av. Lite som en buffert eller säkerhet ifall något i ens vanliga inkomst skulle förändras drastiskt. Jag har testat lite olika sätt att få in några extra slantar på, och här kommer mina bästa tips som garanterat fungerar!

Passiv inkomst genom investeringar

Det här är något ganska nytt för mig men vad jag har sett så fungerar det verkligen! Jag surfade in hos tessin.com/sv/ och började läsa om att investera i olika fastighetsprojekt; det är bara att leta upp ett crowdfundingprojekt hos dem som man tror på och vill sponsra, och sedan väljer man hel enkelt hur mycket kapital man vill bidra med. Sedan får man information om hur projektet går, och avkastning får man genom att lånet betalas tillbaka och man får ränta på det. Genom att investera i flera intressanta projekt kan man få ut en hög passiv inkomst varje månad.

Sälj saker smidigt online

Ett vanligt och enkelt tips när det gäller att få in snabba pengar är att sälja saker online, eller att ordna en loppis hemma helt enkelt. Detta kräver förstås att man har lite saker av värde hemma. Men med handen på hjärtat, det har vi väl nästan alltid. Även om du inte har jättedyra saker att sälja av så är det tänket “många bäckar små” som gäller. Kan du rensa ur 20 plagg ur garderoben och sälja dem för 50:-/st har du snabbt en tusenlapp extra i ficka till exempel.

Om du har barn så är barnkläder, leksaker och andra barnrelaterade prylar nästan alltid enkelt att sälja snabbt på facebooks marketplace eller tradera.

Svara på undersökningar

Att svara på undersökningar på olika sajter på internet är ett enkelt tidsfördriv som kan generera en del pengar i slutändan. Visst, man blir inte rik på det, men om man ändå bara sitter hemma framför tv:n på kvällarna kan man lika gärna passa på. Det finns många olika sidor för detta, till exempel Åsiktstorget och Yougov. Vissa sidor betalar ut kontanter direkt till ens bankkonton, på andra sidor samlar man poäng som sedan går att ta ut i värdecheckar, presentkort eller fina premier. Som sagt, en riktigt bra sysselsättning för den som ändå har tid över och vill ha lite extra på kontot eller i hemmet.